Behandelingen

Ontdek Wat Wij Doen

Haar Verven €50

Haarstudio Ijburg is de specialist op het gebied van professionele haarkleuringen. Vijf Master Color Experts staan voor je klaar in onze salon, en ze hebben de allerhoogste opleidingen op het gebied van haarkleuren gevolgd. Zo krijg jij een volle en levendige bos haar. Zelfs als de behandeling bij een andere kapsalon is mislukt.

Balayage €40

Waar een jaar geleden ombre nog helemaal hip was, is op dit moment balayage de meeste gevraagde haarverftrend. Maar wat is balayage dan eigenlijk?

Kort samengevat zijn het subtiel ingezette highlights die een sunkissed look aan je haar geven. Balayage is afgeleid van het Franse woord voor veeg. De balayage wordt dan ook als een soort veeg ingezet in je haar in de vorm van een V.

Hairextensions €40

Haarstudio Ijburg is verkozen tot beste hairextensions salon van Nederland!

Droom je van prachtig lang en vol haar, waarmee je de meest bijzondere kapsels creëert? Haal dan nu je hart op met de hairextensions van Haarvisie. Verras jezelf en je omgeving met fantastische coupes en experimenteer naar hartenlust met stijlen, kleuren en lengtes.

Arrangementen €70

Wij bieden verschillende arrangementen aan voor speciale gelegenheden. Zo kunt u gebruik maken van ons bruidsarrangement of bent u misschien wel geïnteresseerd in een metamorfose! Wij verzorgen graag een speciale dag voor u.

Heren €25

Haarstudio Ijburg is geen standaard kapsalon. Wij zijn ook gespecialiseerd in het knippen van mannen en het stylen van hun baard. In onze salon hebben wij alle aandacht en tijd voor jou. Heb je een vraag over een bepaalde behandeling of ben je toe aan een ander kapsel? Wij geven je graag persoonlijk advies. Wij zijn pas 100% tevreden wanneer jij dat ook bent.

Keratine Behandelingen €65

De keratine behandeling van Haarstudio Ijburg verandert droog, statisch, pluizig en weerbarstig haar in een glanzend en minder pluizig kapsel. Miljoenen vrouwen wereldwijd ondergingen de keratine behandeling en de resultaten zijn ronduit spectaculair. Ervaar het zelf bij Haarstudio Ijburg.